• Дигитал Презент
    Веб Решенија,Дизајн и Дигитален Маркетинг
  • Ние ги исполнуваме вашите замисли!
    Специјализирани за Веб Страници,Интернет Продавници, Дизајн и Дигитален Маркетинг

Услуги

За вашите потреби изработуваме:

Од основна идеа, до уникатно решение, дизајнираме и развиваме модерни, моќни и употребливи Веб-страници! Вашата веб-страница ке биде со естетски и прецизен корисничи интерфејс, и одлично корисничко искуство. за користење.

Website

Веб Страни

Ако имате потреба од веб-страница која би била aжурирана на дневно ниво, како блог или веб портал, ние изработуваме страници со "Content Management System", кој е лесен за користење, без потреба на професонално знаење.

Website

CMS

Одведете го вашиот Бизнис чекор понапред со веб продавница! Зголемете ја вашата продажба и проширете го вашиот бизнис глобално.

Website

E-Продавница

Се што можете да замислите и што ви е потребно, може да се изведе на вашата нова веб страница! Изработуваме комплексни и динамични веб страници, со разновидни решенија, кои можат да ги исполнат сите ваши барања.

Website

Веб Сајт по идеа

Бидете во чекор со иднината, и одведете ги вашите идеи и бизнис во светот на мобилните уреди! Изработуваме мобилни апликации за iOS и Android уреди, со push нотификации, преку кои можете да ги информирате вашите потенцијални клиенти за сите новости окулу вашиот бизнис.

Website

Мобилни апликации

Од лого, брендирање и корпоративни материјали, до класичен "outdoor" маркетинг и принт на помали и поголеми возила. Нашиот тим ќе се погрижи да добиете квалитетен и уникатен продукт

Website

дизајн

Промовирајте го вашиот бренд, преку најефективниот вид на маркетинг. Зголемете ја вашата продажба преку огласување на најголемите социјални медиуми, преку анимирани и ефективни објави на фан страните.

Дигитален Маркетинг

Дигитален Маркетинг

Направете нешто различно за вашата facebook фан страна. Ние креираме facebook апликации кој ќе ви помогнат да добиете добра конекција со вашите facebook фанови.

Website

Facebook Апликации

Наши Клиенти

Некои од нашите клиенти

Креираме уникатни & Квалитетни решенија

За Дигитал Презент

Дигитална агенција која ги реализира вашите идеи

Уникатно. Така размислуваме, така функционираме, така работиме, така КРЕИРАМЕ. Од првична идеа до квалитетни и бесконечни решенија во дигиталниот свет. Час по час, ден по ден, ние сме посветени да Ви ги презентираме најдобрите решенија од нашата област на знаење и функционирање. Тоа е нашиот мотив. Погледнете го нашето портфолио, и ќе добиете јасна слика зошто ја добивме довербата од нашите клиенти, и што можеме да изработиме за Вас како наш следен клиент.


Нашиот тим

Иван Ј.

CEO & Founder

Петар П.

Head of Developing Team

Огнен П.

Head of Design Team

Марио A.

Head of Digital Marketing Team

Контакт

Вашата порака е испратена.