Three trees with strong roots and wide branches.
Our human based approach will drive your dreams into reality.

Развој

Веб Развој

Главната врска помеѓу вас како компанија и потенцијалниот потрошувач/клиент е дефинитивното Веб страната. Во денешниот конкурентен бизнис свет единственото решение да бидете на врвот е да имата јасна и добро организиране веб страна.

Побарај Понуда

Мобилни Апликации

Ние креираме мобилни апликации за сите модерни платформи. Без разлика за кој device се работи,ви гарантираме прегледна и супер конструирана апликација.

Побарај Понуда

Дизајн

Брендирање

Брендирањето е начинот на кој потрошувачот го гледа вашиот бизнис или продукт. Доколку сте нови на пазарот, репутацијата на вашата компанија/продукт треба да се подигне на повисоко ниво или пак ви е потребно ново лого и слоган, ние сме специјализаирани вашата замисла да ја направиме реалност.

Побарај Понуда

Дизајн на амбалажа

Иновативност и креативност доаѓаат во игра кога станува збор за дизајнирање на амбалажа. Ако сакаме да го зачуваме вниманието на потрошувачот најдобар начин е да се насочиме кон креирање на јасна и уникатна идеја. Ние вршиме изработка на креативни амбалажи, специјално дизајнирани за вашиот производ

Побарај Понуда

Веб дизајн

Главната врска помеѓу вас како компанија и потенцијалниот потрошувач/клиент е дефинитивното Веб страната. Во денешниот конкурентен бизнис свет единственото решение да бидете на врвот е да имата јасна и добро организиране веб страна. Ние изработуваме Уникатни, креативни и препознатливи web страни погодни за вашиот бизнис/продукт

Побарај Понуда

Дизајн на Мобилни Апликации

Ние креираме мобилни апликации за сите модерни платформи. Без разлика за кој device се работи,ви гарантираме прегледна и супер конструирана апликација.

Побарај Понуда

Промотивен материјал

Промотивниот материјал е соодветен за вашиот бизнис ако целта е да се постигне свест за брендот или да се зголеми продажбата во вашиот бизнис.

Побарај Понуда

 • Интернет Маркетинг

  Социјални мрежи

  Кога употребуваме социјални мрежи, имаме можност по ниски цени да го рекламираме нашиот производ/бизнис, да таргетираме голем број публика,а во исто време и да ги анализираме резултатите од направеното рекламирање. Со соодветни маркетинг стратегии ќе напавиме вашиот бизнис да достигне препознатиливост и врвни резултати.

  Побарај Понуда

  Youtube

  Оваа платформа претставува модерно тв и втора најпосетена страна во светот преку која со соодветна стратегија ќе се постигне вашето видео да има најголем број на гледачи.

  Побарај Понуда

  SEO

  Со помош на оваа алатка ќе се погрижиме вашата бизнис страна да биде една од најпосетените страни при интернет пребарување.

  Побарај Понуда

  Newsletter

  Со цел на потрошувачот да му се пласира информативна содржина за продуктот/бизнис преку маил, токму newsletter e тоа што ни е потребно.

  Побарај Понуда

  Remarketing

  Можност поситителите да стигнат до вашата веб страна,дури и ако не направиле директна посета на истата.

  Побарај Понуда

  Affiliate Platforms

  Линк техника која ќе помогне да се привлечат online купувачи и истите да го направат online купувањето.

  Побарај Понуда

 • Останато

  Целосен Пакет

  Ако имате потреба од било каков тип на дизајн , изработка на веб страна, како и онлајн маркетинг, тогаш целосниот пакет е идеалното решение за Вас и вашиот бизнис.

  Побарај Понуда

  3D анимации и видео

  Употребата на 3D анимација не само што ќе помогне да се привлечат посетители за одреден производ или услуга,туку ќе може да го прикаже целосниот стандард и визија на вашиот бизнис.


  Побарај Понуда